Overlad kampen med græsslåmaskinen

Vil du også vinde dine weekender tilbage?

Nogle gange vil maskinen ikke starte, og andre gange kan man ikke overskue tanken om, at det nu er tid, til at græsset skal slås igen. Er du i det hele taget bare træt af de mange omgange rundt i haven med græsslåmaskinen?


Overlad kampen med græsslåmaskinen til Pstraepleje. Lad os stå for græsslåning i Lejre, Roskilde og omegn, og slip for besværet!


Så lad os tage den faste, tidskrævende græsslåning. Vi elsker at slå græs og ved hvad der kræves for, at opnå en græsplæne der er smukkere end naboens.


Vi anbefaler at græsset slås min. 1 gang om ugen, fra april-oktober.

Ferieklipning

Skal din græsplæne slås mens du holder ferie eller er bortrejst, hvor du ikke vil belemre familie eller venner med græsslåningen, så har vi en løsning. 


 Vi passer din græsplæne, holder øje med uregelmæssigheder og sørger for aktivitet på din ejendom mens du er væk. Kontakt os for pris og lad os lave en skræddersyet løsning til dit behov.

Erhverv

Som erhvervsdrivende forstår du helt sikkert vigtigheden af førstehåndsindtryk og typisk vil de grønne områder være der hvor kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere mv. har første øjekast. Derfor er det bestemt ikke ligegyldigt hvem og hvordan de bliver passet.


Græsslåning er et håndværk som skal udføres lige så omhyggeligt som al anden vedligeholdelse af udendørsarealer!


Vi bestræber os på, at alle dine udendørssarealer skal være pæne og velholdte – og vi sørger naturligvis for, at vores græsslåning ikke gør skade på blomsterbede, træer eller buske!

KONTAKT OS OG FÅ DET BEDSTE TILBUD
ØNSKER DU ET TILBUD, ELLER HAR DU ET SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT OS I FORMULAREN HERUNDER. 

SÅ VENDER VI TILBAGE INDEN FOR 24 TIMER.