hækklipning til
faste lave prise


VIL DU GERNE SPARE TID OG KRÆFTER PÅ AT KLIPPE HÆKKEN? SÅ LAD WINCENTZ GØRE ARBEJDET FOR DIG.


Vi arbejder altid hårdt på at opfylde dine krav og ønsker, så du er glad og tilfreds med resultatet af din have.

Udover hjælp til hækklipning, så kan du også få hjælp til andet havearbejde, som eksempelvis græsslåning og lugning, så din have kan stå helt skarpt uden, at du skal lægge tid og kræfter i det.


Så kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en anlægsgartner, som står klar til at hjælpe dig med klipning af din hæk samt andre opgaver i havearbejde i Lejre, Roskilde og omegn.Vi giver dig et fast pris tilbud, så du ved præcis, hvad du kan forvente, og vi kan fjerne alt løv, hvis det kræves. Sammen med vores tilbud vil vi rådgive dig om det ideelle tidspunkt, hvor din hæk skal trimmes for at undgå skade på planten eller dens dyreliv. 

Vi ved, at din hæk sandsynligvis er en vigtig funktion for din have: den kan give en attraktiv grænse, farve til din have, privatliv, skygge, være dit naturlige vindskærm eller være et ideelt sted for dyreliv at overleve. Uanset hvilken måde du bruger og nyder din hæk, behandler vi den respektfuldt og i overensstemmelse hermed.
Få et tilbud på hækklipning i København

Vi tilbyder hækklipning til en pris, der er meget konkurrencedygtig på markedet. Vi kører med to forskellige priser alt efter, om du ønsker, at vi efterfølgende kører hækkeaffaldet væk eller ej. 


Vi rydder altid op efter os, men vi lader hækkeaffaldet ligger i bunker, hvis I vælger uden bortkørsel.


Udfyld vores formular og få et tilbud