Andre opgaver

Andre opgaver

Hos Per Sørensen Træfældning kan vi meget mere end blot fældning og beskæring af træer. Vi kan hjælpe med de fleste af havens projekter, som du kan læse mere om her på siden.

Ring til os på telefon 57 80 88 08 og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vil du hellere sende os en besked, så skal du bare udfylde kontaktformularen herunder.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Belægning

Vi udfører mindre belægninger som indkørsler og terrasser, opbygning af støttemure, stier og trapper samt opsætning af kantsten.

Surbundsbede

Vi anlægger surbundsbede helt fra bunden af. Det kan være i plan med det omliggende terræn, eller det kan bygges op med kanter af klyner, natursten, brosten, betonsten, palisader m.v.

Når et surbundsbed er bygget på vores måde, er der minimal vedligeholdelse og næsten ingen vanding og ukrudt.

Vi tilplanter mange bede med ren rhododendron, hvilket får bedet til at fremstå meget stilrent.Rhododendron kombineret med forskellige surbundsplanter giver bedet mere liv og en længere blomstringsperiode. Det kan for eksempel være stauder, hortensia, azalea, lyng og blåbær. Der er mange muligheder for at sætte sit eget præg på bedet.

Plantning

Plantning er også et af vores specialer. Alle former for plantning udføres. Kort skal nævnes:

  • Større arealer, hække, bede og hele haver efter tegning
  • Vi planter også store træer op til 6 - 7 m med klump, etablerer opbinding, vandingsposer og roddræn
  • Vi samarbejder med flere store planteskoler, som leverer alle vores planter. De er altid i super god kvalitet og omfatter alt lige fra stauder, rhododendron og til store træer
  • Vi tilbyder også levering af planter til "plant selv" projekter
  • Vi yder selvfølgelig to års gro-garanti på planter vi har plantet, såfremt disse bliver vandet rigeligt i tørre perioder
Andre opgaver

Vanding

Det er vigtigt, at man ikke vander lidt hver dag, da planternes rødder så trækker op efter vand. Der skal vandes meget, to til tre gange om ugen, så der bliver vandet godt igennem ned under roden. Planternes rødder bliver derved tvunget til at gå ned efter vand.

Et godt tip når der vandes er altid at vande to gange. Første vanding bløder jorden op og forbereder jorden til at optage vandet. Når første vanding er færdige, start forfra med anden vanding for at få vandet til at trænge dybt ned.

Den rette maskinpark til opgaven

Vi råder over en tidssvarende maskinpark, der bl.a. består af en minitraktor, minigravere, dumper, motorbøre, stenrive, såmaskine og div. fræsere.

Maskinerne bruges i forbindelse med anlægsopgaver, såsom:

  • Indkørsler
  • Terrasser
  • Surbundsbede
pstraepleje.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK