Beskæring af træer og buske

TRÆBESKÆRING PRISER


Korrekt træbeskæring kræver viden og erfaring, da der er mange hensyn, der skal tages. Hos Michael Wincentz Træfældning er vi specialister i beskæring af træer og udfører opgaver for både private, virksomheder, boligselskaber, kommuner og kirker.


Ring til os på telefon 57 80 88 08 eller udfyld kontaktformularen herunder med en beskrivelse af din opgave, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med priser på en skræddersyet løsning.BESKÆRING 


Vælg den mest rentable løsning
Det er langt billigere at lave en beskæringsplan i tide end at udbedre rodskader. Ovenstående parametre for beskæring af træer er derfor et job for specialister. Vi bistår gerne med råd, vejledning og giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Bare ring på telefon 57 80 88 08 eller udfyld kontaktformularen, så vi kan kontakte dig med vores beskæring priser m.v.

DERFOR ER TRÆBESKÆRING VIGTIG

Der kan være mange gode grunde til at udføre beskæring af træer. Det kan være udsigtsproblemer, skygge ( for lidt sol ) , grene der er i vejen for el-ledninger, grene der hænger ind over huse og ødelægger taget, sygdom i dele af træet ( fare for nedstyrtning ) eller bare træer, der er blevet for store.

VI HAR FORSTAND PÅ BESKÆRING

Der er vejledende grundregler alt efter træart, når der skal beskæres.
Generelt gælder dog, at man aldrig skal fjerne mere end 20 % af vedmassen, skær ikke grene over 10 cm i diameter og beskær altid i naturlige kryds lige uden for vækstkraven. Når et træ reduceres i kronen, reduceres roden også. 


Det er derfor vigtigt at beskære træer på parkeringspladser og andre arealer med belægninger, som kan tage skade af rødderne, der løfter belægningen, når træerne er blevet for store.

VI VÆLGER DEN OPTIMALE LØSNING


Der er forskellige metoder, der kan vælges mellem, når man skal finde den optimale løsning for beskæringen. De mest almindelige former for beskæring er: Opstramning, der skaber plads og lys under træet Udtynding, for at bortskære uønskede grene og lette træets fylde Kronereduktion, for at mindske kronen op til 30 %. 


Dette gør også, at træet er mindre vindfølsomt og er bedre rustet til kommende storme Styning af nogle træarter, som popler, lind, pil og flere andre arter. Dette gøres for at mindske træets omfang. Styning bruges også ved gamle, dårlige træer man ønsker at bevare