design hegn

Design hegn

Ønsker du, at dit næste hegn skal være et design hegn? Så er du kommet til den rette side. Vi sælger flotte hegn til enhver smag i vores webbutik. Vi leverer hegn til hele Danmark, og vi monterer også gerne dit design hegn hjemme hos dig, hvis du bor på Sjælland.

Se udvalget af design hegn i shoppen

Mange forskellige hegn

I Michael Wincentz Træfældning webbutik finder du mange forskellige typer af hegn. Vi sælger bl.a. modulhegn, raftehegn, panelhegn, dyrehegn og smedejernshegn.

Vi har mange forskellige udgaver af de forskellige typer, og du kan se billeder af de forskellige hegn i webbutikken. Vores medarbejdere vejleder dig gerne i hvilket design hegn, der passer bedst til din bolig. Det kan bl.a. ske ved, at du sender et billede af din bolig, så vores medarbejdere kan få et indtryk af omgivelserne.

Design hegn, der passer til huset

Hegnet er ofte det første man ser, når man besøger en ejendom. Det er derfor vigtigt, at det giver det indtryk af ejendommen, som man ønsker. Hos Per Sørensen tilbyder vi at skræddersy et hegn efter dit behov, så du får lige præcis det hegn, som du ønsker. Kontakt os derfor gerne, selvom der ikke er et hegn i webbutikken, der passer til dine behov. Så finder vi sammen en løsning.

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille et tilbud på et design hegn i vores webbutik? Så kontakt os på telefon 57 80 88 08 eller via vores kontaktboks. Vores dygtige medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

pstraepleje.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK