Design hegn

Ønsker du, at dit næste hegn skal være et design hegn? Så er du kommet til den rette side. Vi sælger flotte hegn til enhver smag i vores webbutik. Vi leverer hegn til hele Danmark, og vi monterer også gerne dit design hegn hjemme hos dig, hvis du bor på Sjælland.

MANGE FORSKELLIGE HEGN

I Michael Wincentz Træfældning webbutik finder du mange forskellige typer af hegn. Vi sælger bl.a. modulhegn, raftehegn,
panelhegn, dyrehegn og smedejernshegn.

Vi har mange forskellige udgaver af de forskellige typer, og du kan se billeder af de forskellige hegn i webbutikken. Vores medarbejdere vejleder dig gerne i hvilket design hegn, der passer bedst til din bolig. Det kan bl.a. ske ved, at du sender et billede af din bolig, så vores medarbejdere kan få et indtryk af omgivelserne.

DESIGN HEGN, DER PASSER TIL HUSET

Hegnet er ofte det første man ser, når man besøger en ejendom. Det er derfor vigtigt, at det giver det indtryk af ejendommen, som man ønsker. Hos Per Sørensen tilbyder vi at skræddersy et hegn efter dit behov, så du får lige præcis det hegn, som du ønsker. Kontakt os derfor gerne, selvom der ikke er et hegn i webbutikken, der passer til dine behov. Så finder vi sammen en løsning.