Flishugning

Flishugning

Hos Michael Wincentz Træfældning tilbyder vi flishugning i forbindelse med vores beskærings- og/eller træfældningsopgaver.

Hvis du ønsker at få ryddet op efter fældning/beskæring, hugges grenene til flis. Du kan vælge at beholde flisen selv, eller vi kan tage det med.

Ring til os på telefon 57 80 88 08 og hør mere om mulighederne. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen herunder. Så vender vi tilbage med svar.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Vi rydder op efter os

Ved oprydning tager vi alt større grenaffald med, så der er minimalt behov for oprydning efter os.

Brændet efter fældning og beskæring vælger de fleste selv at beholde, men i tilfælde hvor det skal fjernes, sørger vi naturligvis også for det.

Vi har to biler og flishuggere, der er konstrueret således, at vi nemt kan håndtere bortkørsel af grenaffald i en diameter op til 30 - 40 cm.

Kontakt os for at høre mere

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så udfyld kontaktformularen og send os en besked, eller ring til os på telefon 57 80 88 08, hvor vi står klar til at tage imod dit opkald.

Vi har mere end 35 års erfaring med fældning og beskæring af træer, så du kan derfor roligt kontakte os, uanset størrelse eller sværhedsgrad på din opgave. Vores dygtige medarbejdere har erfaringen og ekspertisen til at klare enhver opgave.

pstraepleje.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK