Rådgivning

Rådgivning

Med over 35 års erfaring med træer og planter, har vi opbygget en stor viden om biologi. Denne viden kan du trække på i form af rådgivning fra vores erfarne fagfolk.

Udfyld vores kontaktformular herunder og send os en besked, eller ring til os på telefon 57 80 88 08 og lad os høre, hvordan vi kan rådgive dig.

Vi kan rådgive om…

Vores store viden inden for beplantning, træer og beskæring/fældning af disse gør, at vi ofte rådgiver vores kunder om følgende:

  • Risikovurdering af træer, som kan være til fare for omgivelserne
  • Rådgivning omkring, hvad der er muligt med hensyn til beskæring og udtynding
  • Træer kan stå så tæt, at de ødelægger hinanden og det kan derfor være hensigtsmæssigt at fjerne et eller flere træer for at fremhæve ét specifikt træ
  • Beplantning er med til at understrege det arkitektoniske udtryk af en ejendom. Det er derfor vigtigt, at det er de rigtige beslutninger, der bliver truffet, når der skal laves ændringer i den eksisterende beplantning

Kontakt os og få et godt råd

Står du og skal anlægge ny have eller har du træer, der er blevet for store og skygger for meget eller ligefrem er til fare for mennesker eller bygninger, kan vi hjælpe. Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular eller ring til os på telefon 57 80 88 08.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

pstraepleje.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK