Stubfræsning

Stubfræsning

Træstubbe er ofte til stor gene at have stående efter træet er fældet. De kan f.eks. genere, når der skal slås græs eller hvis der skal anlægges et nyt bed eller en ny terrasse.

Ring til os på telefon 57 80 88 08 og lad os klare stubfræsningen - du kan også blot udfylde kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Sådan løser vi opgaven

Stubfræsning af træstubbe klarer vi med en stubfræser. Vores fræser er selvkørende på hjul, så den under normale forhold kan køre over en græsplæne og flisebelægning uden at efterlade spor. Den kræver 90 cm i bredden for at komme ind.

Vi klarer både store og små opgaver

Der er ingen opgave inden for stubfræsning, der er for lille eller for stor for os. Vi rydder og fræser også bambus og rødder efter fjernelse af hæk.

Husk at oplyse om skjulte installationer

Skader på skjulte installationer som Michael Wincentz Træfældning ikke er bekendt med ved start på opgaven, dækkes ikke. Det kan være interne brønddæksler, el- og antennekabler eller lignende. Så har du kendskab til denne slags installationer på grunden, hvor der skal fræses, så oplys det venligst inden opstart.

Kontakt os for at høre nærmere

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så udfyld vores kontaktformular eller ring til os på telefon 57 80 88 08. Vi er altid klar med råd og vejledning omkring fjernelse af genstridige stubbe i plæner og bede.

Vi har over 35 års erfaring med beskæring og stubfræsning, så hvis du leder efter et professionelt firma til at løse opgaven, er du landet det helt rigtige sted.

pstraepleje.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK