topkapning pris

Topkapning til god pris

Hos Michael Wincentz Træfældning er vores træfældere særligt gode til topkapning. Vi kan ved brug af denne særlige fældningsmetode tilbyde fældning af træer også på meget vanskelige placeringer.

Ring til os på telefon 57 80 88 08 eller udfyld kontaktformularen og hør mere om vores topkapning pris og hvordan vi bedst kan hjælpe dig med din opgave.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Når træer ikke kan fældes af én gang

Fældning af et træ kan eksempelvis foretages ved, at der laves et forhug, hvor hele træet fældes på én gang. Det er dog ikke ret tit, at det kan lade sig gøre med de træer vi kommer til, da de står vanskelige steder som f.eks. ind over huse, langs veje, nær el-ledninger m.v.

Disse træer må derfor pilles ned stump for stump, også kaldet topkapning.

Sådan udføres topkapning

Topkapning udføres ved at klatre op i træet og foretage fældningen herfra. Denne teknik er nødvendig mange steder, da der ofte ikke er fremkommeligt med maskiner, såsom i haver, lukkede gårdmiljøer og lignende steder.

Topkapning kan også udføres med lift. Denne måde er i nogle tilfælde hurtigere og mere sikker, hvis træerne er i så dårlig stand, at det ikke er forsvarligt at klatre i dem.

Vi har egen lift som vi bruger ved træfældning, en såkaldt edderkoplift, på bælter, der kan komme op i en højde på 25 meter og række 12 meter ind over forhindringer.

Træfældning

Få en skræddersyet topkapning pris

Har du et træ, der skal fældes bid for bid, så kontakt os. Vi har det rette mandskab og udstyr til at håndtere vanskeligt placerede træer på en professionel og sikker måde.

Kontakt os for et tilbud på telefon 57 80 88 08 eller via kontaktformularen her på siden.

pstraepleje.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK