Træfældning priser

Fældning af træ

Korrekt træfældning er meget mere end at fælde træer, da der er mange forhold, der skal overvejes. Hos Michael Wincentz Træfældning er vi specialister i fældning af træer og har mange års erfaring med at fælde træer – også på vanskelige placeringer.

Vores medarbejdere er alle uddannede træfældere og har mange års erfaring. Du er derfor garanteret, at opgaven udføres korrekt og sikkert, når du bruger os. Ring til os på telefon 57 80 88 08 eller udfyld kontaktformularen og hør mere om priser og hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Vi løser også entrepriseopgaver

Hos Michael Wincentz Træfældning fælder vi ikke bare træerne, vi sørger også for bortkørsel, oprydning og reetablering. Vi har alt maskinel til også at varetage store opgaver og hele entrepriser, hvor et helt område skal ryddes og reetableres. Det kan eksempelvis være i forbindelse med renovering eller ved omlægning af veje eller lignende.

Vi har ekspertisen til de vanskelige træer

Fældning af et træ kan eksempelvis foretages ved, at der laves et forhug, hvor hele træet fældes på én gang. Det er dog ikke ret tit, at det kan lade sig gøre med de træer vi kommer til, da de står vanskelige steder som f.eks. ind over huse, langs veje, nær el-ledninger m.v.

Disse træer må derfor pilles ned stump for stump, hvilket kaldes topkapning. Netop topkapning er en af vores store ekspertiser, idet alle vores træfældere har speciale i klatring.

hvad koster træfældning

Hvad koster træfældning? – Ring og hør vores træfældning priser

Har du et træ, der skal fældes, så kontakt os for et professionelt tilbud på træfældning - vi har det rette mandskab og det rette udstyr til at håndtere også de vanskeligt placerede træer på en professionel måde.

Kontakt os for et tilbud og priser på telefon 57 80 88 08 eller via kontaktformularen her på siden.

pstraepleje.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK