Træfældning

Træfældning Holbæk

Søger du et professionelt firma, der kan udføre træfældning i Holbæk? Så behøver du ikke søge længere, for Michael Wincentz Træfældning fælder træer for kunder i hele Region Sjælland. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og alle vores medarbejdere er meget kompetente og professionelle træfældere. Vi sætter en ære i at udføre træfældning med høj sikkerhed og foretager derfor altid de fornødne sikkerhedsforanstaltninger, inden vi går i gang med en opgave.

Få et tilbud på professionel træfældning på telefon 57 80 88 08 eller via nedenstående kontaktformular.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Stor erfaring med træfældning

Hos Michael Wincentz Træfældning har vi mange års erfaring. Vores tre dygtige træfældere er alle uddannet på skovskole og er specialister i klatring. De kan udføre alle typer opgaver inden for fældning af træer. Vi hjælper dig derfor gerne, hvad enten du har brug for en træfældning med forhug eller topkapning.

Vores firma har adresse i Ringsted, men vi fælder også træer for kunder i Holbæk, Roskilde, Køge og Næstved. Vi kører ud i hele Region Sjælland og har gennem årene hjulpet vores kunder og fjernet træer, der har stået i vejen i forbindelse med anlæg af nyt bed eller en ny terrasse eller som har udgjort en risiko og været til fare for personer eller bygninger.

Hegnsopsætning og anlægsopgaver

Hos Michael Wincentz Træfældning kan vi også andet end at fælde træer. Vi har, foruden vores træfældere, tre ansatte i firmaet, der er specialister i anlægsopgaver og hegnsopsætning. Vi kan således også hjælpe med at anlægge terrasser, surbundsbede, indkørsler og græsplæner. Derudover kan vi hjælpe med at sætte forskellige hegn op - vi opsætter bl.a. raftehegn, modulhegn, dyrehegn og panelhegn.

Vi giver gerne et tilbud på træfældning

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på træfældning i Holbæk, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 57 80 88 08 eller via vores kontaktformular. Vi glæder os til at modtage din henvendelse.

pstraepleje.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK