Træfældning

Træfældning Køge

Hos Michael Wincentz Træfældning er vi specialister i at fælde træer og udføre anlægsopgaver. Kontakt os derfor, hvis du på en adresse i Køge har brug professionel fældning af et eller flere træer.

Vi har en bred kundeskare og udfører opgaver for både private, virksomheder, boligselskaber, kirker og grundejerforeninger. Vi udfører altid træfældning med en høj sikkerhed og med stor omtanke for de omkringliggende omgivelser. Ring til os på telefon 57 80 88 08 eller anvend kontaktformularen herunder og få et gratis tilbud på din opgave i Køge!

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Høj service og professionelle medarbejdere

Der kan være mange grunde til, at man ønsker at få fældet et træ. Uanset grunden, står vores medarbejdere klar til at hjælpe og sørger for en professionel fældning af dit træ. Hos Michael Wincentz Træfældning har alle vores medarbejder et højt fagligt niveau. Vi er specialister inden for vores felt, og vi kan rådgive dig i hvilken løsning, der passer bedst til din specifikke opgave.

Vores medarbejders høje niveau og store ekspertise betyder, at du altså får leveret et kvalitetshåndværk!

Fornyelse af udearealer

Trænger dine udearealer til en fornyelse? Så kan vi hos Michael Wincentz Træfældning også hjælpe med det.

Vi har tre dygtige medarbejdere, der har stor ekspertise inden for anlægsopgaver og beskæring. Vi kan derfor bl.a. også hjælpe med beskæring af træer og buske, beplantning, opsætning af hegn og etablering af græsplæne og terrasser. Uanset din opgave står vi klar med et godt råd og kan vejlede, så du får den mest optimale beskæring og beplantning.

Uforpligtende tilbud på træfældning i Køge

Ønsker du yderligere information omkring vores services, eller ønsker du at få et tilbud på træfældning i Køge? Så kontakt os på telefon 57 80 88 08 eller via vores kontaktformular. Vi sørger for at fælde dit træ med efterfølgende flishugning og bortskaffelse til en god pris!

pstraepleje.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK