Træfældning

Træfældning Næstved

Skal du have fældet et træ? Eller have fjernet en træstub? Så står Michael Wincentz Træfældning klar til at hjælpe dig. Vi har været i branchen i over 30 år, og vi er specialister i træfældning og beskæring af træer og buske. Vi udfører træfældning og beskæring i alle byer på Sjælland, bl.a. i Næstved, Køge, Roskilde og Slagelse.

Få et godt tilbud på træfældning eller beskæring på telefon 57 80 88 08 eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et godt tilbud til dig!

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Professionel træfældning

Vi tilbyder professionel træfældning med det rette udstyr. Der er mange måder, man kan fælde et træ på. Man kan fx fælde hele træet på én gang ved hjælp af et forhug. Det kræver, at omgivelserne tillader det, og at træet ikke står tæt på bebyggelse eller veje. Ved sådanne omgivelser kan træet i stedet fældes via topkapning, hvor det fældes i flere omgange. Vores medarbejdere rådgiver dig i, hvilken måde, der er bedst i forbindelse med din træfældning.

Mere end blot træfældning

Hos Michael Wincentz Træfældning udfører vi mange andre opgaver end træfældning. Vi kan bl.a. hjælpe med at hugge flis, opsætte forskellige typer hegn, udføre stubfræsning og beskæring. Derudover kan vores medarbejdere også hjælpe med anlægsopgaver, som fx anlægning af indkørsler, græsplæner og terrasser.

Bestil et tilbud på træfældning i Næstved

Kontakt Michael Wincentz Træfældning, hvis du søger et professionelt firma, der kan løse din træfældningsopgave i Næstved, Roskilde, Køge eller andre steder på Sjælland. Ring til telefon 57 80 88 08, vores medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse.

pstraepleje.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK