Træfældning Roskilde

Træfældning Roskilde

Skal du bruge et professionelt firma til at fælde træer i Roskilde? Så kontakt os hos Michael Wincentz Træfældning. Vi har over 30 års erfaring og er et af de ældste træfældningsfirmaer i Danmark. Vi kan løse alle typer opgaver, når det gælder fældning af træer - og vi tilbyder samtidig at udføre beplantnings- og anlægsopgaver.

Ring på telefon 57 80 88 08 eller anvend vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på træfældning.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Professionel rådgivning

Vores mange års erfaring betyder, at vi har opbygget en stor viden omkring træfældning. Alle vores medarbejdere er meget kompetente inden for hver deres felt og kan rådgive dig i, hvad der er den bedste løsning i forhold til din opgave. De kan bl.a. rådgive i hvilken risiko, der er forbundet med træfældning eller hvilken beskæring, der er mest hensynsfuld at foretage.

Firma med mange kompetencer

Hos Michael Wincentz Træfældning løser vi alle opgaver, store som små. Vi holder til i Ringsted, men vi udfører også træfældning i bl.a. Roskilde, Slagelse og Køge - faktisk på hele Sjælland. Vores dygtige medarbejdere kan bl.a. hjælpe dig med følgende opgaver:

  • Træfældning
  • Beskæring
  • Flishugning
  • Stubfræsning
  • Hegnsopsætning
  • Anlægsopgaver
  • Belægning af terrasse og græsplæne
  • Og meget mere.

Vi tager ansvaret for dit træ

Vi er ansvarsforsikrede og tager derfor ansvaret, hvis der mod al forventning skulle ske materielle skader ved fældning af et træ, der er placeret tæt på et hus eller andre bygninger. Du kan derfor trygt kontakte os, uanset placering af det træ, der skal fældes.

Få et tilbud på træfældning i Roskilde

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et tilbud på træfældning. Kontakt os på telefon 57 80 88 08 eller udfyld vores kontaktformular - så kontakter vi dig, når vi har modtaget din henvendelse.

pstraepleje.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK