Træfældning Slagelse

Træfældning Slagelse

Michael Wincentz Træfældning tilbyder i Slagelse og omegn fældning og beskæring af alle slags træer og buske. Vi har det rette udstyr, der sikrer dig det bedste resultat. Vi er et professionelt team, der har stor viden og ekspertise inden for træfældning og andre anlægsopgaver. Vi udfører opgaver i Slagelse, Køge, Næstved og på resten af Sjælland.

Ønsker du at få et godt tilbud på fældning af et eller flere træer i Slagelse? Ring på telefon 57 80 88 08 og få en uforpligtende snak om din opgave.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Træfældning med høj sikkerhed

Hos Michael Wincentz Træfældning er du garanteret, at al fældning af træer bliver udført professionelt, og at der bliver taget de rette sikkerhedsforanstaltninger. Vi har mange års erfaring med at fælde træer og løser både små og store opgaver. Vi kommer både og fjerner et enkelt træ, der måtte stå i vejen for anlægning af et nyt bed eller vi rydder et større område for træer, hvis det er det, der er behov for.

Vi tager altid hensyn til det omkringliggende miljø, når vi udfører træfældning, og skåner det så meget som muligt. Hvis du ønsker det, hugger vi gerne de afskårne grene til flis eller fjerner dem helt, når vi er færdige med at fælde.

Vi løser alle opgaver

Vores dygtige medarbejdere har mange kompetencer og kan hjælpe med en bred vifte af opgaver. Vores medarbejdere har bl.a. stor ekspertise inden for:

  • Topkapning
  • Opgravning af rødder
  • Beskæring
  • Stubfræsning
  • Flishugning
  • Anlægning af græsplæner
  • Anlægning af indkørsler

Vil du have et tilbud på træfældning i Slagelse?

Så kontakt Michael Wincentz Træfældning i dag på telefon 57 80 88 08. Du kan også anvende vores kontaktformular og skrive til os i stedet. Vores medarbejdere udformer herefter et uforpligtende tilbud ud fra dine behov og ønsker, så dine træer bliver fældet og fjernet på den mest hensigtsmæssige måde.

pstraepleje.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK